trådrullar

Gigantiska trådrullar har invaderat min trädgård! Perfekt! Och så kom vi på att man kan ha datorn (läs spotify) med sig ut till nya uteplatsen, vilket gör det hela riktigt glassigt! Sitter och njuter av kvällssol, röd-tjut och att jag sitter vid ett nästan-ordentlig-utemöblemang! Frågan är: Lasyr eller inte? Kanske färg? Eller det där gamla filmjölks-knepet och låta naturen ha sin gång? Och jag vill ha runda dynor till min grupp!

 

Annonser
2 comments
  1. Vad gulliga utemöblerna var! helt bedårande 🙂 Du som är så duktig kan väl sy runda dynor till möblemanget? Min mamma köper alltid det billigaste täcket på ikea och fyller med när hon syr kuddar. Vad är filmjölksknepet för nåt? Kram!

  2. Det där med att sy är INTE min grej, haha, blev utslängd från slöjden ett par omgångar…Men det var ju smart det där med ikea-täcke, jag kan ju lejja någon kunnig kamrat att fixa till mig! Filmjölksknepet vet jag bara att de funkar på lerkrukor, man smörjer in dem å ställer ut dem ett tag så blir de så där mossiga och fina…Kanske inte så bra att sitta på vid närmare eftertanke…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: