Perfekt parfait

Gott gottigott gott….

Utan glassmaskin kommer man iallafall en bit på vägen, idag svängdes en rabarber-lakrits parfait ihop med mycke inspiration, kanske tillochmed plagiat, från Dahlbergs i Helsingborg. Grädde, gulor, rabarber, hockeypulver, socker och en släng karamellfärg och sen var det dags för frysen. Den som väntar på något gott…imorgon är det dags att provsmaka!20120608-211240.jpg

3 comments
  1. Oj, låter ju sjukt intressant! Om det blev gott får du lägga ut recept så att jag kan testa det i sommar när vi är hemma och har tillgång till rabarber:)

  2. Sagla said:

    Oh, spännande!
    Jag gjorde något liknande fast med hallon + hockeypulver + sötlakritsbitar. Den blev lite för salt och inte så god!

    • Å här tänkte jag att jag var banbrytande med idéen med hockeypulver i glass! Hallon/lakrits brukar ju funka…prova med stjärnanis som får dra med en stund. Hade det i hallonsylten förra året och det blev en bra lakritston!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: