Perfekt parfait #2

Den blev så bra!

20120610-151003.jpg

Receptet jag följde är Per Mobergs rabarberparfait och till smeten tillsatte jag en burk hockeypulver och lite röd karamellfärg för att snygga till det. Gästerna tyckte gott att det kunde varit mer lakrits i medans jag tyckte man anade den bland rabarbern alldeles lagom! Så googla nu fram receptet och gör en bytta!

Annonser
1 comment

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: