Vitlök till nästa sommar

Nu j*klar ska det sättas vitlök! 5 år in i ett förhållande är vi storkonsumenter på vitlök, ingen hänsyn visas längre till fräscha andedräkter, ju mer vitlök desto bättre! För att vara ärlig var det väl en passion vi hade redan från start, en klyfta har aldrig hindrat oss från att pussas!

20121119-155841.jpg
Jag började med att rensa upp i pallkragen, gödsla lite extra och luckrade upp jorden. En bräda är ju hur bra som helst när man ska få till snygga raka linjer. Om vi ska vara nostalgiska och prata om hur det var för 5 år sedan, så var det ju en del saker jag aldrig trodde jag skulle göra…Att just prata om en brädas förträfflighet i ett trädgårdsland tillhör väl en av dem!

20121119-155850.jpg
Jag har helt glömt vilken sorts vitlök jag satte, men det var en ”vanlig” me dklyftor…Funkar det så blir det lätt solo (de som saknar klyftor, som bara är en stor, mumsig vitlök!) till nästa år! Eller ja, vanliga också. Man kan ju blanda!Någon som har tips på bra sorter?

20121119-155900.jpg
Av 2 vitlökar blev det 10 klyftor som nu ligger nedbäddade i tre rader och väntar på vårvärmen! nästa sommar ska vi stinka! 🙂

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: