Ommöblering

Min vackra skänk. Stor och tung och har fått byta färg ett antal gånger. Många är de vänner som sträckt sina ryggar och saboterat sina knän då jag flyttat och fått hjälp med att bära den. 4 hushåll, lika många färger och otaliga platser i dessa hem.
När vi flyttade in i huset stod den först i stora rummet. ”Nej, nej!” gastade jag. ”Den har helt fel färg, den är för stor och klumpig här! I sovrummet, DÄR blir den perfekt!”
Och den har varit perfekt i sovrummet, fram till nu, när jag började fundera på att den kanske borde vara vit igen. ”Glöm det” sa mannen helt enkelt och gick därifrån.
Skam den som ger sig! Fick jag inte måla, fick den flytta! När mannen hade en intet ont anande kompis över på frukost slog jag till. ”Perfekt! Nu är ni 2, NU kan ni lyfta ner skänken!”
Gentlemannamässigt sa kompisen ja, han hade nog glömt hur det va när vi flyttade in…
Efter lite svordomar, arga blickar och en del skrikande var den så på plats.

Och nöjd är jag! Och mannen, han håller faktiskt med om att den kommer mer till sin rätt här! Hade jag vågat hade jag sagt ”Vad var det jag sa!”.
Fast sen vet jag ju inte om jag behöver hjälp att flytta den fler gånger…

20130705-155402.jpg

20130705-155408.jpg

20130705-155413.jpg

Annonser
2 comments
  1. Pia said:

    Hej Ditte
    Jo alldeles rätt. Det blev kanon o ha den där. O vad skulle vi karlarna till om inte för att flytta runt på saker? de är ju så bra på det :D. Var rädd om dej o hälsa mannen. Kram 😀

  2. Haha, härligt! 🙂 Och fin är den skänken. Jag känner igen det där, vi har också några riktigt tunga möbler och jag fick lova dyrt och heligt att de som maken och svågern kämpade som djur för att få upp på ovanvåningen ska stanna där så länge vi bor här. 😉

    Kram på dig och njut av din vackra skänk på dess nya plats

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: