Badrummet; DONE!

I augusti när de drog igång kändes det som om det skulle gå på ett kick.Väggar och inredning försvann i ett nafs och jag var övertygad om att de skulle klara det under de 3 veckor de sagt att det skulle ta.
En vecka in i renoveringen började man tröttna på det, så spännande var det ju inte att packa badväskan och köra hem till mamma och utnyttja hennes badrum stup i kvarten. När vecka två hade passerat tyckte man att de verkligen borde skynda på, höggravid och varm som bara den, jag ville inget hellre än att lägga mig i ett iskallt bad. Att åka till stranden fungerade ett par gånger, men man vill ju kunna duscha av sig efter ett dopp i saltvattnet också!
IMG_3586
När plattorna började komma på plats, såg ju allt färdigt ut och jag trodde att det kluriga var över. Icke sa nicke… Nu återstod uppbyggnad av bänken vi ville ha, pyssel med badkaret för att få det på plats, lite mer panik för att verkligen välja rätt vask…
IMG_3632
IMG_3635
Men så kom då dagen… Dagen när både elektriker och rörmockare dök upp som de skulle och gjorde klart det sista så det bara var för byggaren att sätta det sista silikonet, fixa med speglen och annat pyssel byggare sysslar med OCH SEN FICK JAG BÖRJA INREDA! Badrummet blev officiellt klart den 11 september!!!
IMG_3671
IMG_3672

Annons
1 kommentar
  1. Det badrummet var sannerligen väl värt att vänta på. Så fint! Och lilla Elise… ännu finare. Hoppas att allt är bra med er alla och att 2014 har börjat på allra bästa sätt?♥

    Varm kram
    Lotta

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: